Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snakes Black (492846) - Catarroja CF (776011) » 380080064: T37/R1

Copa 380080064 Información oficial sobre el partido 380080064 en Hattrick

13.06.2012 12:30:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

F. Club Barcelona Alineación oficial del equipo 'F. Club Barcelona' en el partido 1 - 2 c.f. fitipaldis Alineación oficial del equipo 'c.f. fitipaldis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. Club Barcelona Alineación oficial del equipo 'F. Club Barcelona' en el partido 1 - 4 c.f. fitipaldis Alineación oficial del equipo 'c.f. fitipaldis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. Club Barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Raphaël Eekma va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barcelona, Abel Gómez, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Barcelona Imantas Ščegorcovas quasi va assolir l'empat al minut 73 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Raphaël Eekma, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Barcelona tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Rafał Łukasiak ho va intentar al minut 85 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tadeu Corregedor de Barcelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

c.f. fitipaldis

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 58, quan Bedri Sude va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 64 (Gol por el centro): En Jozef Milbouw donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 64 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 7 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Miguel Cervelón va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El jugador visitant Viachka Ivankevich va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 32 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jozef Milbouw després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zacarías Rivadeneira va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Viachka Ivankevich va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.