Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Devilsss (1338944) - mercadona fc (1372006) » 380079498: T37/R1

Copa 380079498 Información oficial sobre el partido 380079498 en Hattrick

13.06.2012 12:45:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Red Devilsss Alineación oficial del equipo 'Red Devilsss' en el partido 5 - 3 mercadona fc Alineación oficial del equipo 'mercadona fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Devilsss Alineación oficial del equipo 'Red Devilsss' en el partido 0 - 3 mercadona fc Alineación oficial del equipo 'mercadona fc' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Devilsss

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Tamayo de RDV, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 6 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Leandro Neves, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RDV la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): Al minut 96 es va veure una gran oportunitat per a RDV per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leandro Neves, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cayetano Hinojosa de RDV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de RDV Eduardo Vuelvetoros no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nadav Nachliel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Jorck Königs xutant per a RDV va fer anar la pilota just on la volia, però Nadav Nachliel, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ignacio Gargano anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a RDV.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de RDV Matthias Luibl no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Nadav Nachliel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Nicolás Villarías va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

mercadona fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Frédéric Bourgeaux, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): mercadona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Dobroslav Hokr va quedar-se sol davant el porter Nicolás Villarías, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Frédéric Bourgeaux va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jan Elfvendahl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nicolás Villarías va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 288 Minuto 51 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del mercadona, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 51 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del mercadona que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antonio Martín, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Frédéric Bourgeaux que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Jan Elfvendahl, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 101 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mohsen Fallah es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En László Hajkó ocupà el lloc d'en Orlandinho Madeira al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de mercadona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 096 Minuto 98 (Lesión (no subst.)): Lucien Burger de mercadona no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Antonio Martín de mercadona, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nicolás Villarías en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de mercadona, László Hajkó, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mohsen Fallah de mercadona va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de mercadona Frédéric Bourgeaux va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de mercadona Marinel Uţă, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nicolás Villarías. El marcador continuava 5 - 3.