Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Tenebrosos (120222) - YorchStars (995100) » 380078550: T37/R1

Copa 380078550 Información oficial sobre el partido 380078550 en Hattrick

13.06.2012 12:45:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

Catalonia Stars Alineación oficial del equipo 'Catalonia Stars' en el partido 2 - 4 FLIPADOSMUCHOS Alineación oficial del equipo 'FLIPADOSMUCHOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Catalonia Stars Alineación oficial del equipo 'Catalonia Stars' en el partido 2 - 2 FLIPADOSMUCHOS Alineación oficial del equipo 'FLIPADOSMUCHOS' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,7 % 49,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalonia Stars

Goles Goles

  • 114 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Kim Criscuolo no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 56 gràcies a la jugada de Bengt Ivarsson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Passaven 63 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Wil Marsh va rematar alt.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Rotem Saglovic va estar a punt d'empatar per a Catalonia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Travis Mackie va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillermo Quadra.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Guillermo Quadra de Catalonia va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

FLIPADOSMUCHOS

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Quan passaven 6 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del FLIPADOSMUCHOS. En Hennes Dacquin va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de FLIPADOSMUCHOS va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Oskar Gant.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hennes Dacquin el va rematar Miguel Chilpa amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 3.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FLIPADOSMUCHOS eren letals, i Antti Kumpu va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 4 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Eibert Lete hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Oskar Gant havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eibert Lete de FLIPADOSMUCHOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Jovan Radivojević no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Claude Robert.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): El jugador de FLIPADOSMUCHOS Leonardo Gadaleta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Robin Buvarp va entrar en el seu lloc.