Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nastic santa cruz (1370700) - Breaking soo bad (124301) » 380078094: T37/R1

Copa 380078094 Información oficial sobre el partido 380078094 en Hattrick

13.06.2012 12:45:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

nastic santa cruz Alineación oficial del equipo 'nastic santa cruz' en el partido 0 - 2 sporting killer Alineación oficial del equipo 'sporting killer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nastic santa cruz Alineación oficial del equipo 'nastic santa cruz' en el partido 0 - 2 sporting killer Alineación oficial del equipo 'sporting killer' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nastic santa cruz

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Umberto De Nuccio de nastic va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kostas Pitsoulakis que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Després de 35 minuts jugats, Jani Jyrkiäinen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Orell Bren.

sporting killer

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 38, quan Radoslav Boženík va posar els visitants sporting per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): sporting va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Mikołaj Cyrwus va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Mikołaj Cyrwus al minut 3 semblava entrar, però Juan Carlos Regidor va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Mikołaj Cyrwus va estar a punt de posar per davant a sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Carlos Regidor va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mikołaj Cyrwus, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mikołaj Cyrwus es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.