Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

iluminati (1580869) - Chichamachin (1598997) » 380076667: T37/R1

Copa 380076667 Información oficial sobre el partido 380076667 en Hattrick

13.06.2012 12:45:00
Copa: Temporada 37 / Ronda 1

iluminati Alineación oficial del equipo 'iluminati' en el partido 0 - 5 Perrititi Alineación oficial del equipo 'Perrititi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
iluminati Alineación oficial del equipo 'iluminati' en el partido 1 - 4 Perrititi Alineación oficial del equipo 'Perrititi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

iluminati

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73 en Marco Campos va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 84 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jeanloup Streller tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Perrititi

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Sáinz Espuelas va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Javier Sanchiz, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): David Sáinz Espuelas va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Perrititi.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Perrititi eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Xabat Sarriegi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 4.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en David Sáinz Espuelas de Perrititi l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 61 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Xabat Sarriegi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mariusz Kołacz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Perrititi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Xabat Sarriegi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aritz Sola de Perrititi es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de Perrititi Xabat Sarriegi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Óscar Vilela va entrar en el seu lloc.