Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eagles C.F. (48887) - VALDELORS (1368666) » 378335173: T36/R9

Copa 378335173 Información oficial sobre el partido 378335173 en Hattrick

18.04.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 9

Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 3 - 0 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eagles C.F. Alineación oficial del equipo 'Eagles C.F.' en el partido 2 - 1 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,9 % 20,9 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eagles C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Eagles va agafar avantatge al minut 2 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Riek Bränzel fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Eagles va augmentar la diferència quan Sandro Torbarina no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de Eagles van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Riek Bränzel augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Eagles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Greg Patterson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sandro Torbarina de Eagles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Mark Dont de Eagles va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Kay Lott de Eagles va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Pedro Romero va prendre el seu rol al minut 39.

VALDELORS

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Aitame Vicastillo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Ordoño Almiña va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Luis Carlos Adaimi, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ugo Maria Belluzzo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.