Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barbaria (1585170) - The Royal Inmundicia Society Team (313638) » 377927133: T36/R7

Copa 377927133 Información oficial sobre el partido 377927133 en Hattrick

04.04.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 7

barbaria Alineación oficial del equipo 'barbaria' en el partido 6 - 7 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
barbaria Alineación oficial del equipo 'barbaria' en el partido 4 - 0 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Tiene suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barbaria

Goles Goles

  • 107 Minuto 9 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ferdinando Mc Raver semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a barbaria. Qui ho havia de dir! 1 - 0.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Asbjørn Mikkelsen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de barbaria, Pedro Solís, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): barbaria va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Garin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Theobald Hausmann.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 方 (Fang) 豪隽 (Haojun) va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Theobald Hausmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El barbaria ho intentava per la dreta per mitjà de Asbjørn Mikkelsen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcus van den Hoorn de barbaria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ferdinando Mc Raver anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a barbaria.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de barbaria, 方 (Fang) 豪隽 (Haojun), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Asbjørn Mikkelsen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Theobald Hausmann va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de barbaria i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Philippe Jérôme anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a barbaria.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Aurelio Parma va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 en Gervasi Estruch va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Gervasi Estruch va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Al minut 113, un refús desafortunat de Gabriel Molino García, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gervasi Estruch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Inmundicia Wieger Keymeulen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriel Molino García es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Theobald Hausmann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Wilhelm Wielgus de Inmundicia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriel Molino García en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Gervasi Estruch de Inmundicia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gabriel Molino García en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Florinel Udrea va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 7.