Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mâlaga CF (314129) - cf casti (1366410) » 377516745: T36/R5

Copa 377516745 Información oficial sobre el partido 377516745 en Hattrick

21.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 5

Real Bilvao Alineación oficial del equipo 'Real Bilvao' en el partido 3 - 0 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Bilvao Alineación oficial del equipo 'Real Bilvao' en el partido 0 - 2 cf casti Alineación oficial del equipo 'cf casti' en el partido
Tiene bastante suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bilvao

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adelmo Malo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bilvao se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Ilkka Virkalahti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bilvao i marcant el 2 - 0.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Ramón Olano va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bilvao, al minut 82. El marcador va canviar a 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Ilkka Virkalahti una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 55, però una magnífica aturada de Bikendi Iñurrategi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Al minut 32 de partit, el jugador Guillaume Ségui de Bilvao es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Guillaume Ségui de Bilvao va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Juan Francisco Irazazábal va entrar en el seu lloc.

cf casti

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): casti va estar a punt d'empatar al 28 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tomás Villalba que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del casti van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Luis Iturbide, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gábor Diczkó quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Iturbide va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Arthur Lindsey per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 67, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del casti va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Thomas Morel no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Alberto Lis ocupà el lloc d'en Sébastien Burel al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de casti quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): Maxime Theus semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.