Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flanagan Town (307558) - FC Johanner (773117) » 377516587: T36/R5

Copa 377516587 Información oficial sobre el partido 377516587 en Hattrick

21.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 5

Molins de Rei F.C. Alineación oficial del equipo 'Molins de Rei F.C.' en el partido 4 - 3 Pipoalicante CF Alineación oficial del equipo 'Pipoalicante CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Molins de Rei F.C. Alineación oficial del equipo 'Molins de Rei F.C.' en el partido 1 - 4 Pipoalicante CF Alineación oficial del equipo 'Pipoalicante CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Molins de Rei F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 5 minuts quan Heiner Richards va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Esben Storgaard, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paul Popescu arribés a peus de Esben Storgaard, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Molins el 2 - 2.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Molins equilibrava la balança al minut 80. En Heiner Richards, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Skjalg Starheim de Molins aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Esben Storgaard va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Diogo Santana va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Aietz Zañartu va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Heiner Richards ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Pipoalicante CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Pablo César De Mora va posar els visitants Pipoalicante per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Adão Veloso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ramón Oriol va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pipoalicante Bep Seriese quasi marca al minut 23 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Simeón Boira l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Jordi Gràcia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Carlos Cárdenas, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Pipoalicante va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 84, quan Ramón Oriol va quedar-se sol davant el porter Juan Carlos Cárdenas, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): En Xulián Cardalda ocupà el lloc d'en Diego Yáñez al 60 minuts, dos minuts després que el jugador de Pipoalicante quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.