Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kernels de Juslibol (801692) - Alkeria (436697) » 377311284: T36/R4

Copa 377311284 Información oficial sobre el partido 377311284 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

Kernels de Juslibol Alineación oficial del equipo 'Kernels de Juslibol' en el partido 3 - 7 Alkeria Alineación oficial del equipo 'Alkeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kernels de Juslibol Alineación oficial del equipo 'Kernels de Juslibol' en el partido 3 - 3 Alkeria Alineación oficial del equipo 'Alkeria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,9 % 36,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kernels de Juslibol

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Juslibol va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Arturo Rambone va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Juslibol una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Julio Vargas, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 23.
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): Juslibol no perdien la fe, i al minut 65 del partit, Adrián Latorre va marcar el 3 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Adrián Latorre, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arturo Rambone de Juslibol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 8 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Benedict Needham, jugador de Juslibol, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 8. Charis Daravanis, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Alkeria

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 18 minuts Giampietro Mastrini va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tzach Akselrod es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): Amb 34 minuts jugats, Joaquín Del Castillo de Alkeria va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 47, Vern Isaacs va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Henry Conde que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 4. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Joaquín Del Castillo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jordi Carol de Alkeria va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 6 al marcador.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Henry Conde de Alkeria l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 7 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Giampietro Mastrini. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Aritz Mier Marín va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Alkeria es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.