Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brigton&HA (493541) - moletado (1578089) » 377311039: T36/R4

Copa 377311039 Información oficial sobre el partido 377311039 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido 2 - 4 moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brigton&HA Alineación oficial del equipo 'Brigton&HA' en el partido 0 - 2 moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brigton&HA

Goles Goles

  • 110 Minuto 15 (Gol de falta): Una falta al minut 15 va proporcionar un lliure directe al Brigton&HA. Ignacio Blay va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Brigton&HA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ignacio Blay va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Eduardo Battaglini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Brigton&HA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Brigton&HA, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Ignacio Blay va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carles Muntané.

moletado

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a moletado prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Elgar Esteves.
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Passats 18 minuts de partit, moletado es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Elgar Esteves es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Daniele Bocchini quedar desmarcat i marcar per a moletado al minut 71. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Mecnun Ceylan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elgar Esteves va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Daniele Bocchini de moletado va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 Petr Gondek va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kris Nyhave Nielsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.