Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RECOA C.F. (309085) - no me achuches ke estoy en el filo (1585104) » 377310656: T36/R4

Copa 377310656 Información oficial sobre el partido 377310656 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido 4 - 6 no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RECOA C.F. Alineación oficial del equipo 'RECOA C.F.' en el partido 1 - 1 no me achuches ke estoy en el filo Alineación oficial del equipo 'no me achuches ke estoy en el filo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RECOA C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al RECOA una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Alucăi, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en David Alucăi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de RECOA.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): RECOA van sortir al contraatac al minut 35, però Daniel Neagu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Neagu va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant Jacek Rześny va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 97 (Ocasión por el centro): En David Alucăi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RECOA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 103 (Lesión (no subst.)): Anasztáz Pető de RECOA va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kwang-Hwan Na, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jacek Rześny va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de RECOA i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Bouba Senghor de RECOA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jacek Rześny en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de RECOA Naud Hulshoff no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jacek Rześny es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de RECOA Djóni Hansen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 133 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Daniel Neagu va clavar el 4 - 5 per a RECOA amb una precisió mil·limètrica.

no me achuches ke estoy en el filo

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip achuches va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Enrique Pan Álvarez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): achuches va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 28, quan Knut Revheim va quedar-se sol davant el porter Kateb Merza, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en José Julio Ternero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazım Gedik.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de achuches, José Julio Ternero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Petr Pavel Neugebauer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a achuches.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Nazım Gedik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de achuches Jacek Rześny no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Kateb Merza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Enrique Pan Álvarez de achuches, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kateb Merza en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.