Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kram (1581800) - Fullmoon AC (1415352) » 377310408: T36/R4

Copa 377310408 Información oficial sobre el partido 377310408 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 1 - 4 Reox Alineación oficial del equipo 'Reox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kram Alineación oficial del equipo 'Kram' en el partido 2 - 1 Reox Alineación oficial del equipo 'Reox' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kram

Goles Goles

  • 101 Minuto 6 (Gol por el centro): Felip Busquets de Kram va demostrar les seves habilitats al minut 6 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 50 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 50 amb una falta ben llançada per en Philippe Técher, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Felip Busquets, jugador de Kram, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 29. Jan Akkermans, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Kram va fer una substitució al minut 76. Rubén Sáenz Malo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francesc Beltran.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Ramiro Pardo Saenz de Kram s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Kram Jaime Taborda va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Dani Busquets va entrar en el seu lloc.

Reox

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Remedios quedar desmarcat i marcar per a Reox al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Mauro Fuentes va aprofitar un error defensiu al minut 4, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Reox.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Juan Maestre Dávila va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Reox, Eufemio Arante, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Passaven 88 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alfonso Hernández va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Èric Rius de Reox va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Èric Rius, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Reox va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Èric Rius de Reox la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Èric Rius de Reox per doble groga al minut 87.