Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nif-team (1332192) - Dream Pin (310822) » 377310316: T36/R4

Copa 377310316 Información oficial sobre el partido 377310316 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

ERMITA f.c. Alineación oficial del equipo 'ERMITA f.c.' en el partido 3 - 4 Dream Pin Alineación oficial del equipo 'Dream Pin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ERMITA f.c. Alineación oficial del equipo 'ERMITA f.c.' en el partido 1 - 1 Dream Pin Alineación oficial del equipo 'Dream Pin' en el partido
Tiene suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,3 % 34,3 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ERMITA f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): ERMITA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Marco Nonnoi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): ERMITA va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Mihail Costan la va transformar en el 2 - 1.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Marco Nonnoi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a ERMITA.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dudu Jipa va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Mateu Barrau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Javier Ussía va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El ERMITA ho intentava per la dreta per mitjà de Mateu Barrau, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Al minut 41 en Dudu Jipa va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Kjeld Barnøe de ERMITA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 107 (Lesión (no subst.)): Quan en Ulises Olmedo Halcón es va retirar del terreny de joc al minut 107 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de ERMITA es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Adrián Arias va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Dream Pin

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Gonzalo López Simón va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernán Gomendio, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 154 Minuto 42 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser Fernán Gomendio. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Gonzalo López Simón que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): Amb 109 minuts jugats, Silvino Bacoi de Dream va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Gonzalo López Simón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paco Taberné va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lalo Peña Ruiz va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Salvador Davi de Dream va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 39 de partit, quan un jugador de Dream, en Wilhem Eyraud, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.