Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Origenes 1906 (118973) - Albacity de la Mancha (1456861) » 377310281: T36/R4

Copa 377310281 Información oficial sobre el partido 377310281 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

s.d. la corredoria Alineación oficial del equipo 's.d. la corredoria' en el partido 4 - 5 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
s.d. la corredoria Alineación oficial del equipo 's.d. la corredoria' en el partido 0 - 1 Albacity de la Mancha Alineación oficial del equipo 'Albacity de la Mancha' en el partido
Tiene mucha potra 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,9 % 1,8 % 83,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.d. la corredoria

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a corredoria va ser Javier López González.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mariano Fernán García, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Javier López González, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a corredoria.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Javier López González de corredoria va aconseguir igualar el partit al minut 75, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Pedro Manuel Ruiz Carrillo no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Fernán García de corredoria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Albacity de la Mancha

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Zygmunt Władarz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 14.
  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 16 minuts de joc, Pavlos Krassas, corrent com un esperitat, superà primer Boris Ramirás per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 184 Minuto 17 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Albacity per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 17. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Wincenty Budka. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del corredoria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Antonio Locci la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Albacity es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 35.
  • 170 Minuto 80 (Gol de falta): Wincenty Budka va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 80. 4 - 5 per a Albacity.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pavlos Krassas al minut 66, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.