Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Buxedas (1587434) - Kundera (776800) » 377310083: T36/R4

Copa 377310083 Información oficial sobre el partido 377310083 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

Real Koa23 Alineación oficial del equipo 'Real Koa23' en el partido 4 - 5 Creativee F.C. Alineación oficial del equipo 'Creativee F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Koa23 Alineación oficial del equipo 'Real Koa23' en el partido 1 - 1 Creativee F.C. Alineación oficial del equipo 'Creativee F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Koa23

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gia Nozadze va treure un córner llarg cap al segon pal que en Meelis Talv, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Emilio Arizmendi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Emilio Arizmendi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Jesús Borruey va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Marcos Ramírez del Koa23 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 93 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Koa23 va ser a punt de marcar al minut 93, quan el seu jugador Gia Nozadze va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): En Teppo Uponen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gia Nozadze de Koa23 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Julio Mellibosky anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Koa23.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Álvaro Miller va clavar el 3 - 2 per a Koa23 amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Emilio Arizmendi de Koa23, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús Borruey en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 2.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafael Gyurcsány xutant per a Koa23 va fer anar la pilota just on la volia, però Jesús Borruey, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Marcos Ramírez de Koa23 va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Koa23 Halil İbrahim Asaf va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 141 (Penalti fallado (fuera o parada)): Meelis Talv, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jesús Borruey va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Koa23 i 4 - 4 al marcador.

Creativee F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador visitant Guido Cicero va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 84 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Creativee va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Kévin Renaud va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Cepeda, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Efrain Carrión de Creativee va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Creativee, Guido Cicero, col·locà la pilota just a les mans d'en Gonzalo Cepeda. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Creativee Jesús Borruey no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gonzalo Cepeda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Creativee Laurens Wildburg, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gonzalo Cepeda. El marcador continuava 3 - 2.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Kévin Renaud de Creativee va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Creativee, Ferran Olarra, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Efrain Carrión de Creativee anava molt fort i col·locat però Gonzalo Cepeda no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Creativee Louis Pothmann va intentar enganyar Gonzalo Cepeda amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 056 Minuto 142 (Penalti marcado): Besim Veliz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.