Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nutcrackers United (989721) - Fuentelareina (125678) » 377309916: T36/R4

Copa 377309916 Información oficial sobre el partido 377309916 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

La pela es la pela Alineación oficial del equipo 'La pela es la pela' en el partido 8 - 7 oscarcheetos Alineación oficial del equipo 'oscarcheetos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La pela es la pela Alineación oficial del equipo 'La pela es la pela' en el partido 0 - 1 oscarcheetos Alineación oficial del equipo 'oscarcheetos' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La pela es la pela

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Julio Vegal de La pela, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Julio Vegal, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Robbie Breijs de La pela va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de La pela, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Eloi Caballol va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 102 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de La pela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niklas Wick, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Fons Streppel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de La pela, Eloi Caballol, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Roderic Estivill de La pela, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús García en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Niklas Wick de La pela, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jesús García en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de La pela Rami Rönnlund no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús García es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.

oscarcheetos

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del oscarcheetos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pere Fonts va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 64 minuts Pepe Botí va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Rigoberto Gamonal va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en David Rey va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): oscarcheetos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roger Craeye va desviar el xut final de Manuel Donesteve després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Rigoberto Gamonal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a oscarcheetos.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de oscarcheetos Héctor Iriarte Calvo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roger Craeye es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): David Rey va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Milan Blagojev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Pepe Botí xutant per a oscarcheetos va fer anar la pilota just on la volia, però Roger Craeye, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.