Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bermellar (794141) - Castle Hill Raptors 2 (118516) » 377309714: T36/R4

Copa 377309714 Información oficial sobre el partido 377309714 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 2 - 1 Las Flechas de Plata Alineación oficial del equipo 'Las Flechas de Plata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bermellar Alineación oficial del equipo 'Bermellar' en el partido 2 - 0 Las Flechas de Plata Alineación oficial del equipo 'Las Flechas de Plata' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bermellar

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pier Giuseppe Di Marco va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rafael Lozano, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 124 Minuto 106 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 106 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pier Giuseppe Di Marco. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Bermellar va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Manuel Cima en un 1 contra 1 amb el porter Māris Gailis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Francisco Manuel Cima hauria d'haver estat gol al minut 25 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Bermellar enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Las Flechas de Plata

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): El jugador Christian Ludwig Ahler de Flechas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En José Leandro Fages va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flechas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Daniele Anfosso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Daniele Anfosso de Flechas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 96 (Ocasión de contra por la izquierda): Flechas van sortir al contraatac al minut 96, però Daniele Anfosso va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.