Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ApocalipsisIsBack (992069) - Villapavos (1435331) » 377309484: T36/R4

Copa 377309484 Información oficial sobre el partido 377309484 en Hattrick

14.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 4

*T* Rayo Navarro FC *T* Alineación oficial del equipo '*T* Rayo Navarro FC *T*' en el partido 4 - 5 Maginet Pelacanyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Maginet Pelacanyes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
*T* Rayo Navarro FC *T* Alineación oficial del equipo '*T* Rayo Navarro FC *T*' en el partido 2 - 1 Maginet Pelacanyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Maginet Pelacanyes F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,5 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

*T* Rayo Navarro FC *T*

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Felipe Marsellés, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Navarro FC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 17.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Navarro FC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Enric Fernández des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ljubiša Čikić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 62 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Navarro FC va ser a punt de marcar al minut 62, quan el seu jugador Enric Fernández va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Navarro FC Enric Fernández quasi marca al minut 80 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Humberto Agulla l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ljubiša Čikić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Navarro FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Navarro FC va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Matthäus Wraunek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Enric Fernández de Navarro FC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 107 (Lesión leve): En Tomke Mattis de Navarro FC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Manuel Nogues va prendre el seu rol al minut 107.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tantín Ampurias de Navarro FC va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Humberto Agulla xutant per a Navarro FC va fer anar la pilota just on la volia, però Enrique Cuerla, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Navarro FC, Franz Bäumler, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Vicente Montes León de Navarro FC va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manuel Nogues va xutar fora per a Navarro FC, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!

Maginet Pelacanyes F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Reiner Wandtke de Pelacanyes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 74, quan Alex Silvagni va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Alex Silvagni va estar a punt de posar per davant a Pelacanyes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tantín Ampurias va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pelacanyes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maxim Bálint, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Ricart Palacio Ortiz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sebastián Generes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tantín Ampurias va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Pelacanyes i 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Alex Silvagni va clavar el 3 - 4 per a Pelacanyes amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pelacanyes Enrique Cuerla va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 134 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Maxim Bálint de Pelacanyes és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.