Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

As PONTES FC (1370378) - Ciudad de Jaén Atlético C.F (772812) » 377096264: T36/R3

Copa 377096264 Información oficial sobre el partido 377096264 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

pfitschigogerl Alineación oficial del equipo 'pfitschigogerl' en el partido 2 - 3 Ciudad de Jaén Atlético C.F Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Jaén Atlético C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pfitschigogerl Alineación oficial del equipo 'pfitschigogerl' en el partido 2 - 1 Ciudad de Jaén Atlético C.F Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Jaén Atlético C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pfitschigogerl

Goles Goles

  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Milan Grbić va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Als 51 minuts de joc, els nois de pfitschigogerl van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bryan Chomel augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Bryan Chomel es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Odd Jenssen va estar a punt d'avançar els locals al minut 78 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Mikko Sinivaara de pfitschigogerl va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mikko Sinivaara se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florin Spătaru de pfitschigogerl es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ciudad de Jaén Atlético C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Un mica després, Fernando Villalpando de CDJ Atco. va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 105 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 65, Isidoro Dragoni va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Fernando Ungía que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CDJ Atco. va ser finalitzada des de l'esquerra per Fernando Ungía al minut 85. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Isidoro Dragoni va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lionel Grandsire, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raphaël Lecat de CDJ Atco. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.