Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RED BULL CF (1435871) - stgo el mayor (1368775) » 377095848: T36/R3

Copa 377095848 Información oficial sobre el partido 377095848 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Steaua del guadalhorce Alineación oficial del equipo 'Steaua del guadalhorce' en el partido 0 - 2 manchester vigo Alineación oficial del equipo 'manchester vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua del guadalhorce Alineación oficial del equipo 'Steaua del guadalhorce' en el partido 1 - 1 manchester vigo Alineación oficial del equipo 'manchester vigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua del guadalhorce

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Sáiz Lucas va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de guadalhorce va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fortún Ozores, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Facundo Gariglio i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a guadalhorce, però el xut de Filip Spaans va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): guadalhorce va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 87 que Facundo Gariglio no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de guadalhorce, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Gustavo Martín Montañes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

manchester vigo

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Radoslav Radivojević va pentinar un córner cap al segon pal que Mohd Ali Mohd Tahir va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, manchester va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jarkko Nirkko.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Radoslav Radivojević. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd Ali Mohd Tahir de manchester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Henning Wagnitz de manchester es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Georg Kern de manchester va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.