Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martinets United (773661) - Atletico Sesarino (1594463) » 377095136: T36/R3

Copa 377095136 Información oficial sobre el partido 377095136 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Martinets United Alineación oficial del equipo 'Martinets United' en el partido 1 - 0 Atletico Sesarino Alineación oficial del equipo 'Atletico Sesarino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Martinets United Alineación oficial del equipo 'Martinets United' en el partido 1 - 1 Atletico Sesarino Alineación oficial del equipo 'Atletico Sesarino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,7 % 4,0 % 77,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Martinets United

Goles Goles

  • 124 Minuto 97 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 97 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Levi Andeweg. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a Martinets per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Andrzej Grudzień, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Martinets van sortir al contraatac al minut 36, però Sergiu Ionită va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Martinets va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jan Rozmiarek va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Martinets va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Rowell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Martinets va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Calixto Díaz-Perona, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Calixto Díaz-Perona va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Martinets se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Atletico Sesarino

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): José Aylwin va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Prieto de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.