Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Larios (441087) - MOUSin (1418594) » 377094202: T36/R3

Copa 377094202 Información oficial sobre el partido 377094202 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

F.C.Larios Alineación oficial del equipo 'F.C.Larios' en el partido 0 - 7 LosPiratasCojos Alineación oficial del equipo 'LosPiratasCojos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C.Larios Alineación oficial del equipo 'F.C.Larios' en el partido 0 - 7 LosPiratasCojos Alineación oficial del equipo 'LosPiratasCojos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Larios

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vemund Brudevoll de F.C.Larios es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Florian Rat de F.C.Larios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Bertrán Xanza, jugador de F.C.Larios, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 80. Anacleto García de Quesada, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

LosPiratasCojos

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Kristian Hjørnevik de LosPiratasCojos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Artur Baumgärtner va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a LosPiratasCojos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Florus Winkler va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Christian Moulay va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Andre Hershberger de LosPiratasCojos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 77 de partit.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LosPiratasCojos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gabriel Núñez Chacón es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LosPiratasCojos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kristian Hjørnevik va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del LosPiratasCojos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Artur Baumgärtner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 28 (Ocasión de falta): El LosPiratasCojos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 28 amb un llançament de falta perillós. En Artur Baumgärtner però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bertrán Xanza es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Yaacov Haike de LosPiratasCojos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. César Ciervo va prendre el seu rol al minut 87.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de LosPiratasCojos Florus Winkler va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ricardo Barcia de Mera va entrar en el seu lloc.