Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

anbama (310354) - Bilbo Dream Team (490234) » 377093652: T36/R3

Copa 377093652 Información oficial sobre el partido 377093652 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

herdeiros da crus Alineación oficial del equipo 'herdeiros da crus' en el partido 3 - 2 C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
herdeiros da crus Alineación oficial del equipo 'herdeiros da crus' en el partido 4 - 2 C.F. Gavà Alineación oficial del equipo 'C.F. Gavà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,5 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

herdeiros da crus

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Gordiy Sapuga encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en José Luis Colombo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el herdeiros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Luis Colombo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 122 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Els seguidors del herdeiros contenien la respiració mentre en Raúl Irarramendi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 39 podia haver acabat en gol, però Yordan Baltadzhiev va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Luis Colombo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Arnuero haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a herdeiros al minut 48.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Markus Varis va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): herdeiros va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Simeon Sorgdrager en un 1 contra 1 amb el porter Yordan Baltadzhiev, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

C.F. Gavà

Goles Goles

  • 160 Minuto 56 (Gol de falta): Al minut 56 del partit, Cristo de Prada va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Carles Bel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 109 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Giuseppe Caldiero no li va importar gens ni mica.