Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UNION ADREAVE CD (1586215) - que es la que caballo (1436849) » 377093584: T36/R3

Copa 377093584 Información oficial sobre el partido 377093584 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Experimental club Alineación oficial del equipo 'Experimental club' en el partido 6 - 5 que es la que caballo Alineación oficial del equipo 'que es la que caballo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Experimental club Alineación oficial del equipo 'Experimental club' en el partido 2 - 2 que es la que caballo Alineación oficial del equipo 'que es la que caballo' en el partido
Tiene mucha potra 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,6 % 52,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Experimental club

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Experimental va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Nastja Mandelj va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Julián Paniagua va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Experimental.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Experimental va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio Galaz ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Experimental va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nastja Mandelj va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Luis Cocom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Soroa de Experimental la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Experimental Philip Esbeck-Platen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Luis Cocom es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Amadeusz Gottfried de Experimental, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Luis Cocom en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Miguel Soroa de Experimental va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 2.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Julián Paniagua de Experimental va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Nastja Mandelj va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

que es la que caballo

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Antonio Munévar va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 13.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 11 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Julian Wurzer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francesco Clemente per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): caballo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Abramas Lickūnas va quedar-se sol davant el porter Philip Esbeck-Platen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Raúl Guzmán va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 103 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Tom Almeida va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Saúl Triana rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julian Wurzer de caballo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 107 (Tirita): Era el minut 107 quan després d'una dura entrada, el jugador Andrzej Banas de caballo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Abramas Lickūnas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de caballo Raúl Guzmán va intentar enganyar Philip Esbeck-Platen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Tom Almeida anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a caballo.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de caballo, Andrzej Banas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de caballo Saúl Triana no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Philip Esbeck-Platen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.