Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fulgencio (1370761) - Maria F.S (994700) » 377093042: T36/R3

Copa 377093042 Información oficial sobre el partido 377093042 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Puerto Sagunto F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerto Sagunto F.C.' en el partido 0 - 1 *Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puerto Sagunto F.C. Alineación oficial del equipo 'Puerto Sagunto F.C.' en el partido 2 - 1 *Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido
Tiene mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,6 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerto Sagunto F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Sagunto per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gary Allan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Stefaan Ansion va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Theo Rogalli rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Claudio Zedda quasi empata el partit al minut 82, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adolfo Graça Dias de Sagunto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Theo Rogalli de Sagunto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de Sagunto Gary Allan va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Henrik Åhnbo va entrar en el seu lloc.

*Phoenix*

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio de la Mota quedar desmarcat i marcar per a *Phoenix* al minut 73. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Mauro Sivori quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Ringo Simons, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 43 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Mauro Sivori va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan-Erik Brudevoll de *Phoenix* es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jan-Erik Brudevoll va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Sergio de la Mota de *Phoenix* va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Nivaldo Jacinto va entrar en el seu lloc.