Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Bolt (1420707) - Almeria City (1416884) » 377092431: T36/R3

Copa 377092431 Información oficial sobre el partido 377092431 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Black Bolt Alineación oficial del equipo 'Black Bolt' en el partido 2 - 6 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Black Bolt Alineación oficial del equipo 'Black Bolt' en el partido 2 - 1 Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Bolt

Goles Goles

  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va premiar Black amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Martí Vall-llebrera va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Black va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Zozaya en un 1 contra 1 amb el porter Laurent Tondu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Pier Giovanni Di Pilato va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Raymundo Terán va xutar fora per a Black, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Titu Bărbat xutant per a Black va fer anar la pilota just on la volia, però Laurent Tondu, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ignacio López Barragán, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Laurent Tondu va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Black i 1 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Black Sergio Zozaya va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Laurent Tondu va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 4
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Black Aldo Maria Di Irio, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Laurent Tondu. El marcador continuava 2 - 5.

Celtic Flyers FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Ataúlfo Ortega va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Ataúlfo Ortega va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Flyers, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Ivaylo Vúrbanov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Flyers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Moncho Robledo va quedar-se sol davant el porter Raymundo Terán, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mitchell Rietbroek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Flyers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Michael Shefan, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 111 (Ocasión de contra por la izquierda): El Flyers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 111, però en Mitchell Rietbroek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Karlos Ruiz-Jarabo de Flyers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Flyers, Johan Flinkstedt, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mitchell Rietbroek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Flyers.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Laurent Tondu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Michael Shefan de Flyers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raymundo Terán en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Flyers Karlos Ruiz-Jarabo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raymundo Terán es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 6.