Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fnatic korean (990773) - Templo de Nervion (1367978) » 377092426: T36/R3

Copa 377092426 Información oficial sobre el partido 377092426 en Hattrick

07.03.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 3

Revientalmendras C.F. Alineación oficial del equipo 'Revientalmendras C.F.' en el partido 0 - 3 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Revientalmendras C.F. Alineación oficial del equipo 'Revientalmendras C.F.' en el partido 0 - 3 Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Revientalmendras C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Ángel Hizurun va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Clarence Havinga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Mossa de RCF es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Iván Camfullos de RCF va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Modest Golovachev ocupà el lloc d'en Dominik Dangl al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de RCF quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Champiñon Power

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Diego Alcalde el va rematar Abel Ureba amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Salva Rainer va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Alfredo Salmerón va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Rodrigo Carrió va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Champiñon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Zuleta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Zuleta es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Carrió de Champiñon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.