Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Tetuán (121541) - S.B. Fresnedo Independiente (1596982) » 376840851: T36/R2

Copa 376840851 Información oficial sobre el partido 376840851 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Vallegrande F.C. Alineación oficial del equipo 'Vallegrande F.C.' en el partido 2 - 1 S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vallegrande F.C. Alineación oficial del equipo 'Vallegrande F.C.' en el partido 1 - 2 S.B. Fresnedo Independiente Alineación oficial del equipo 'S.B. Fresnedo Independiente' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,6 % 76,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallegrande F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): En Manolo Escornallón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vallegrande, un peu providencial d'en Sverre Ystmark va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dan Negreanu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vallegrande es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vallegrande va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ermengol Careta va sortir per sobre el travesser.

S.B. Fresnedo Independiente

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Piet-Hein van Nistelrooij quedar desmarcat i marcar per a S.D.Fresn. al minut 27. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): S.D.Fresn. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rubén Velarde va desviar el xut final de Christopher Henefeld després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Nicolae-Florin Ene va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Pier Giorgio Musto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Velarde, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hajo Ballhausen de S.D.Fresn. es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Piet-Hein van Nistelrooij de S.D.Fresn. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daver Keskintürk de S.D.Fresn. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Piet-Hein van Nistelrooij de S.D.Fresn. es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): S.D.Fresn. va fer una substitució al minut 84. Erni Buschauer va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Olli Salama.