Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rai123 (1455393) - FERNANDG (1434282) » 376840338: T36/R2

Copa 376840338 Información oficial sobre el partido 376840338 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

R.C.Náutico Alineación oficial del equipo 'R.C.Náutico' en el partido 1 - 2 FERNANDG Alineación oficial del equipo 'FERNANDG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.Náutico Alineación oficial del equipo 'R.C.Náutico' en el partido 0 - 2 FERNANDG Alineación oficial del equipo 'FERNANDG' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.Náutico

Goles Goles

  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el R.C.Náutico va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Jano Brizuela aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Richard Slávka no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jano Brizuela estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Irving Taylor quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Birila Bengo de R.C.Náutico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Valdecañas.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Arnalich Fernández de R.C.Náutico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FERNANDG

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): FERNANDG van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Maximilian Sauck va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Passats 104 minuts de partit, FERNANDG es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Wilfrido Puyo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jukka Immonen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Lukáš Borek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Lukáš Borek va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Gabriel Wilson al minut 77 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 3 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 3 de partit, quan un jugador de FERNANDG, en Txurio Sarasketa, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Richard Slávka de FERNANDG s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Maximilian Sauck es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 093 Minuto 99 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a FERNANDG, Gabriel Wilson va caure lesionat al minut 99, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.