Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ájax Pino (119515) - RCDEspanyolBcn (1455548) » 376840215: T36/R2

Copa 376840215 Información oficial sobre el partido 376840215 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Ájax Pino Alineación oficial del equipo 'Ájax Pino' en el partido 1 - 4 Mamariga United Alineación oficial del equipo 'Mamariga United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ájax Pino Alineación oficial del equipo 'Ájax Pino' en el partido 2 - 2 Mamariga United Alineación oficial del equipo 'Mamariga United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ájax Pino

Goles Goles

  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els seguidors del Ájax van tornar a saltar d'alegria al minut 39. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Dorel Marin que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pablo Cabellos va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Yannick Vichard de Ájax va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Espel de Ájax es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Hektor Hossli de Ájax es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): Yannick Vichard va sortir coix del terreny de joc, substituït per Stefan Christoph Tobeiner. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Mamariga United

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mamariga va ser finalitzada des de l'esquerra per Sebastián Esteban Rodríguez al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sebastián Esteban Rodríguez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Nicolas Masurier que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Sebastián Esteban Rodríguez va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 180 Minuto 84 (Gol de falta): Al minut 84, una falta xutada per Sebastián Esteban Rodríguez va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 4 per a Mamariga. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 41 (Ocasión de falta): Sebastián Esteban Rodríguez va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luc Recking després de 58 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hektor Hossli va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nechifor Demian de Mamariga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Mamariga es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Roni Moilanen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luc Recking al camp.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Sebastián Esteban Rodríguez de Mamariga s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.