Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Eclipse Anular (1434125) - Los Pingüipatos (122326) » 376839966: T36/R2

Copa 376839966 Información oficial sobre el partido 376839966 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Deportivo Eclipse Anular Alineación oficial del equipo 'Deportivo Eclipse Anular' en el partido 4 - 3 Atlético Omañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Omañés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Deportivo Eclipse Anular Alineación oficial del equipo 'Deportivo Eclipse Anular' en el partido 5 - 2 Atlético Omañés Alineación oficial del equipo 'Atlético Omañés' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,5 % 3,9 % 18,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Eclipse Anular

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Àngel Farreras va donar a Deportivo un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 39 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Zbyšek Götz llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 52 Àngel Farreras va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Deportivo prenia la batuta de l'encontre al minut 102, quan en Jerzy Brandys va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Àngel Farreras de Deportivo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jhonny Rouleau al minut 38 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Àngel Farreras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Deportivo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 83, quan Jerzy Brandys va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Àngel Farreras, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Atlético Omañés

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Juan Hernández de Atlético va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 42 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Kai Borok marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per Atlético va ser Bucéfalo Losada Ozores, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 de partit, Čestmír Žovinka de Atlético va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alberto Alemán Pardo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Fernando Roldán ocupà el lloc d'en Antti Saario al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Juan Hernández de Atlético es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.