Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hosmaxakare (794275) - portelazo (125149) » 376839936: T36/R2

Copa 376839936 Información oficial sobre el partido 376839936 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Bayern de Puçol Alineación oficial del equipo 'Bayern de Puçol' en el partido 2 - 3 portelazo Alineación oficial del equipo 'portelazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bayern de Puçol Alineación oficial del equipo 'Bayern de Puçol' en el partido 4 - 3 portelazo Alineación oficial del equipo 'portelazo' en el partido
Tiene mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,8 % 15,2 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bayern de Puçol

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Puçol, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Juan Guillermo Montiel per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 110 Minuto 76 (Gol de falta): L'empat per part de Puçol va arribar al minut 76 quan Erwan Mascre va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nacho Arroyo va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Alejandro José Malbernat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 16 (Tirita): Era el minut 16 quan després d'una dura entrada, el jugador Randy Deloumeaux de Puçol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Morten Voss de Puçol es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): Ricard Busquets de Puçol va abandonar el terreny de joc després de 54 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iván Navarro va entrar en el seu lloc.

portelazo

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Als 7 minuts de partit, Ville Jokiaho de portelazo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ramiro Lalinde que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a portelazo.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 78 minuts, el tirador de faltes del portelazo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ramiro Lalinde, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Dehaye va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27 de partit, Vasil Yonchovski de portelazo va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Elof Lindqvist va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Leonardo Jiménez de Parga, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Norman Beinlich. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Joachim Plichta, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Norman Beinlich de portelazo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.