Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malinois Nation (776866) - kreznikour (1435449) » 376839730: T36/R2

Copa 376839730 Información oficial sobre el partido 376839730 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Atlético de Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid C.F.' en el partido 5 - 1 teampin Alineación oficial del equipo 'teampin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Madrid C.F. Alineación oficial del equipo 'Atlético de Madrid C.F.' en el partido 2 - 1 teampin Alineación oficial del equipo 'teampin' en el partido
Tiene bastante suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,8 % 6,8 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Madrid C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de ATM C.F. el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Camilo Ramazotti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Juan Camilo Ramazotti quasi dona a ATM C.F. l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Włodzimierz Majdecki va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Juan Camilo Ramazotti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 1 per a ATM C.F..
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pablo Peña de ATM C.F., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Kris Moeremans en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ATM C.F. Joselino Senhor, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kris Moeremans. El marcador continuava 4 - 1.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de ATM C.F., Liucijonas Žilius, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 1 al marcador.

teampin

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marek Gałysa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Grozdan Velev va estar a punt de posar per davant a teampin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cuono Lisanti va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del teampin que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Grozdan Velev, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gev Glikman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carsten Nowotny de teampin va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Luis Antonio Mota de teampin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petr Fogl de teampin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Nemanja Baltić de teampin va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Antonio Mota va prendre el seu rol al minut 16.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de teampin Emilian Gromko va intentar enganyar Cuono Lisanti amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Grozdan Velev de teampin anava molt fort i col·locat però Cuono Lisanti no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marek Gałysa de teampin va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Virgilio Gainzar, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cuono Lisanti va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de teampin i 4 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Kris Moeremans xutant per a teampin va fer anar la pilota just on la volia, però Cuono Lisanti, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.