Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FRAGUA CE ARAGON (1333336) - The Stranglers FC (437773) » 376839626: T36/R2

Copa 376839626 Información oficial sobre el partido 376839626 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido 4 - 5 The Stranglers FC Alineación oficial del equipo 'The Stranglers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club West Coruña Alineación oficial del equipo 'Club West Coruña' en el partido 6 - 1 The Stranglers FC Alineación oficial del equipo 'The Stranglers FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club West Coruña

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jonas Pettersson va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CW Coruña empatava el partit, 1 a 1, al minut 27.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Corria el minut 39 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fedor Korobitsyn, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 una excel·lent centrada de Mikey Satchel va arribar a Fedor Korobitsyn, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CW Coruña. A fi d'aconseguir el 4 - 5, van tocar-la en curt per tal que Ferdynand Dziwisz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Peer Knudsen va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jofre Mayordomo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 77 minuts, en Jofre Mayordomo no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fedor Korobitsyn de CW Coruña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 68 (Lesión): El jugador de CW Coruña José Fages va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Abdel Salman va entrar en el seu lloc.

The Stranglers FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): En Gabriel Cossío donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 11 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en David Sáiz per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Stranglers agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Juan Antonio Villavicencio amb mestria.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Lluís Maria Sanchis! Un inimaginable dribbling sobre Peer Knudsen va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 4 per a Stranglers.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Stranglers va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Aarón Battaglini.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Stranglers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 66, quan Pablo Felices va quedar-se sol davant el porter Abian Vito, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Cossío de Stranglers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Sáiz de Stranglers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Óscar Millos de Stranglers va abandonar el terreny de joc després de 41 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Sáiz va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): David Sáiz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Stranglers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.