Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tibu team (121725) - Oliva F.C. (1333074) » 376839155: T36/R2

Copa 376839155 Información oficial sobre el partido 376839155 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

tibu team Alineación oficial del equipo 'tibu team' en el partido 2 - 1 Pes & Mos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pes & Mos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tibu team Alineación oficial del equipo 'tibu team' en el partido 1 - 2 Pes & Mos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pes & Mos F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tibu team

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 una excel·lent centrada de Oriol Lleida va arribar a Jaime Barrero, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Jaime Castañedo va augmentar l'avantatge de tibu a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en David Viego va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Manuel Pajareles de tibu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pes & Mos F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el F.C. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Frithjof Augusten, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): F.C. van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Giacomo Miolato no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Paulino Torres per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 8, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Frithjof Augusten va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Iván Corta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): F.C. va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 57 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Steffen Blättler va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Iván Corta va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El F.C. creava perill des de la dreta al minut 86, però en Iván Corta, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Steffen Blättler desviant la pilota a servei de cantonada.