Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puma Chusky CF (1431267) - racing alcala (1416289) » 376838020: T36/R2

Copa 376838020 Información oficial sobre el partido 376838020 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Puma Chusky CF Alineación oficial del equipo 'Puma Chusky CF' en el partido 2 - 6 racing alcala Alineación oficial del equipo 'racing alcala' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Puma Chusky CF Alineación oficial del equipo 'Puma Chusky CF' en el partido 0 - 9 racing alcala Alineación oficial del equipo 'racing alcala' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puma Chusky CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Chusky una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Víctor Guardiola, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 18.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Iván Cosida entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chusky, un peu providencial d'en Benjamín Moreno Pidal va situar el 2-6 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Barrena Delgado de Chusky amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Chusky va fer una substitució al minut 28. Hermóxenes Albariños va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Vibero.

racing alcala

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de racing va ser finalitzada des de l'esquerra per Bing Latijnhouwers al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Dan Negrilă de racing va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Marcel Zijp era molt més ràpid que el defensa Benjamín Moreno Pidal. Al minut 55, el jugador de racing va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sepp Nordkvist de racing l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 65 de partit.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marcel Zijp, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Samuel de Bode va augmentar l'avantatge de racing a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Chiquinho Saci es va quedar sol davant del porter, al minut 9. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bing Latijnhouwers va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Witold Pańkowski gairebé marca per a racing al minut 80 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del racing van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcel Zijp, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zas da Viña de racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.