Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Mallorca (988226) - SevillaFc10 (1336247) » 376838017: T36/R2

Copa 376838017 Información oficial sobre el partido 376838017 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Santa Catalina F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Catalina F.C.' en el partido 4 - 2 Jativa's club Alineación oficial del equipo 'Jativa's club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Catalina F.C. Alineación oficial del equipo 'Santa Catalina F.C.' en el partido 0 - 1 Jativa's club Alineación oficial del equipo 'Jativa's club' en el partido
Tiene mucha potra 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Catalina F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Amadeu Revilla va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ivo Talacko que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catalina, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Helmut Holzer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalina van sortir al contraatac al minut 62, però Ivo Talacko va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalina van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Edmundo Franco va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 114 (Ocasión de contra por la derecha): Edmundo Franco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Catalina que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santiago Monfragüe de Catalina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 103 (Lesión leve): En Jesús Quijada ocupà el lloc d'en Tilbert Marbler al 103 minuts, dos minuts després que el jugador de Catalina quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Giuseppe Mendola tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Helmut Holzer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Catalina.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Edmundo Franco de Catalina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Catalina Ivo Talacko no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tommy Guayaney es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Imre Márk de Catalina, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Tommy Guayaney en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Catalina Santiago Monfragüe no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Tommy Guayaney es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Jativa's club

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 11 de partit, quan un jugador de Jativas, en Václav Maňkoš, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Amadeu Revilla va clavar el 1 - 1 per a Jativas amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josep Lluís Perich va xutar fora per a Jativas, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Jativas Antoni Plandolit, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Imre Márk. El marcador continuava 2 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Jativas, Václav Maňkoš, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sergio Perdices xutant per a Jativas va fer anar la pilota just on la volia, però Imre Márk, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.