Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lalinenses (1332856) - Racing Aluche (488302) » 376837967: T36/R2

Copa 376837967 Información oficial sobre el partido 376837967 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Lalinenses Alineación oficial del equipo 'Lalinenses' en el partido 3 - 4 Racing Aluche Alineación oficial del equipo 'Racing Aluche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lalinenses Alineación oficial del equipo 'Lalinenses' en el partido 2 - 1 Racing Aluche Alineación oficial del equipo 'Racing Aluche' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lalinenses

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lalinenses. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Miguel Miranda xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Lalinenses va acabar amb la pilota als peus de Luca Atodiresei que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Lalinenses per la dreta va donar com a resultat un gol de Mirete Osorio al minut 50 que reduïa la distància a 3 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luca Atodiresei de Lalinenses va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Tomáš Sviatkovský de Lalinenses va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlos Puig Saura va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Usandizaga.

Racing Aluche

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): Racing, al minut 25, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Andor Zsákai.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ben Tshuva es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Andor Zsákai va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Racing i marcant el 1 - 3.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Makarios Kefalas de Racing va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Ambrosio després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jean-Paul Gosselin va poder desviar-lo a córner.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Guido Paz de Racing no va ser gol per ben poc.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Racing sortien al contraatac. La falta llançada per Andor Zsákai va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Michelangelo Sossio després que el jugador de Racing li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Ricci de Racing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Racing va fer una substitució al minut 80. Luis Ambrosio va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Julius Ergård.