Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Tanga (1416088) - Beagle United (314986) » 376837732: T36/R2

Copa 376837732 Información oficial sobre el partido 376837732 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Athletic Club Tanga Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Tanga' en el partido 6 - 4 Real FYT Alineación oficial del equipo 'Real FYT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Athletic Club Tanga Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Tanga' en el partido 3 - 1 Real FYT Alineación oficial del equipo 'Real FYT' en el partido
Tiene bastante suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Tanga

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Oto Švára va donar a Athletic un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Athletic va ser Sergio Cortés.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Ferreras va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): En Mauro Gabat del Athletic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Gabat de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Athletic, Mauro Gabat, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Free Crahay va xutar fora per a Athletic, el marcador es va quedar igual: 4 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Julien Bouvet de Athletic anava molt fort i col·locat però Jorge Alvarado no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Sergio Cortés va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Luke Beusmans no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jorge Alvarado es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 3.

Real FYT

Goles Goles

  • 161 Minuto 13 (Gol por el centro): Als 13 minuts de partit, Oriol Cuní de Real va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 84 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Ekain Aranaz.
  • 160 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88 del partit, Ricardo Ortexa va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Marcos Rodrigo Balzan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Oriol Cuní va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 236 Minuto 114 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergio Cortés va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 93, Jorge Borreguero de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Real, Dorin Petrescu, col·locà la pilota just a les mans d'en Rubén Villacanes. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Real Coré Peciña, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rubén Villacanes. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Maurycy Ogniewski de Real va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Jorge Alvarado de Real va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Ekain Aranaz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a Real.