Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ce.Sabadell (776730) - Lamborghini Caceres (1459615) » 376836935: T36/R2

Copa 376836935 Información oficial sobre el partido 376836935 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Belalcazar Return Alineación oficial del equipo 'Belalcazar Return' en el partido 1 - 3 U.D ARTIGUENSE Alineación oficial del equipo 'U.D ARTIGUENSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Belalcazar Return Alineación oficial del equipo 'Belalcazar Return' en el partido 2 - 0 U.D ARTIGUENSE Alineación oficial del equipo 'U.D ARTIGUENSE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belalcazar Return

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 71, Tancredi Ercolini de Belalcazar empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Alexis Makrinos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Gregg Smith va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 el Belalcazar va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tancredi Ercolini no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Gregg Smith de Belalcazar va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 55, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Wydtsje Bies! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tancredi Ercolini de Belalcazar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Helmuth Walt.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bo Torsson de Belalcazar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Karol Čekirda xutant per a Belalcazar va fer anar la pilota just on la volia, però Gabriel Korb, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Belalcazar, Cedric ter Braak, col·locà la pilota just a les mans d'en Gabriel Korb. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Belalcazar Wydtsje Bies va intentar enganyar Gabriel Korb amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Belalcazar Michele Arcolin va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amin Bakk va xutar fora per a Belalcazar, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!

U.D ARTIGUENSE

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Máté Turi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ARTI i marcant el 0 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Belmiro Yermo de ARTI s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Agustí Beneria ocupà el lloc d'en Alberto Azcona al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de ARTI quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de ARTI, en Jeroen Faucon, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Agustí Beneria de ARTI va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ARTI Pablo Martínez Vara, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Stefan Hökholt. El marcador continuava 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Policarpo Guitián, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Stefan Hökholt va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ARTI i 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Benicio Saura Macías de ARTI, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefan Hökholt en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de ARTI Jeroen Faucon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Stefan Hökholt es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.