Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zarper FC (434306) - Centulina Team (125784) » 376836857: T36/R2

Copa 376836857 Información oficial sobre el partido 376836857 en Hattrick

29.02.2012 12:00:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

danipupas f.c. Alineación oficial del equipo 'danipupas f.c.' en el partido 2 - 5 Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
danipupas f.c. Alineación oficial del equipo 'danipupas f.c.' en el partido 1 - 3 Centulina Team Alineación oficial del equipo 'Centulina Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

danipupas f.c.

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): danipupas va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per José Calleja, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): El públic de danipupas va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 79, va xiular un penal pels locals. José Calleja no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dimitri Chaillou hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): danipupas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Calleja va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Passaven 68 minuts quan José Calleja des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tadeusz Malatyński de danipupas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Daði Bergþórsson de danipupas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Centulina Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Thomas Nørmark donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Thomas Nørmark que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Centulina.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Carlos Basoa va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 1 - 3 per a Centulina.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Amiad Katan de Centulina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Amiad Katan va augmentar l'avantatge de Centulina a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en 张 (Zhang) 新湖 (Xinhu) ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.