Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cagarela wachicain (1416125) - F.C.Pugatron (439518) » 376836525: T36/R2

Copa 376836525 Información oficial sobre el partido 376836525 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

cagarela wachicain Alineación oficial del equipo 'cagarela wachicain' en el partido 2 - 3 ATLETICO QUESERO C.F. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO QUESERO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cagarela wachicain Alineación oficial del equipo 'cagarela wachicain' en el partido 1 - 2 ATLETICO QUESERO C.F. Alineación oficial del equipo 'ATLETICO QUESERO C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cagarela wachicain

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Telmo Crespo va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Florian Matei va augmentar l'avantatge de wachicain a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jaume Trullàs va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Fábreges de wachicain es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ebbe Rasmussen de wachicain amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): En Assane Sarra va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 53 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Andrew Einthoven ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

ATLETICO QUESERO C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): ATLETICO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Wilfried Wicky va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 42. L'anotador per ATLETICO va ser Raúl Antonio Riveros, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ATLETICO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Guillermo Villayres.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Francisco Eliot va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Ricardo Villamuera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Villamuera de ATLETICO es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): ATLETICO va fer una substitució al minut 40. Francisco Eliot va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Venâncio Mulder.
  • 094 Minuto 88 (Tirita (médico)): Guillermo Villayres va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.