Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Pazuengos City (1367111) - A.D.C. Valadouro (307702) » 376835937: T36/R2

Copa 376835937 Información oficial sobre el partido 376835937 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Real Pazuengos City Alineación oficial del equipo 'Real Pazuengos City' en el partido 2 - 3 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Pazuengos City Alineación oficial del equipo 'Real Pazuengos City' en el partido 1 - 2 A.D.C. Valadouro Alineación oficial del equipo 'A.D.C. Valadouro' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,3 % 44,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pazuengos City

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Pazuengos va posar-se per davant 1 - 0 al minut 26, quan Ottmar Klöben va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Clément Lambert, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Norbert Ellersdorffer va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Issa de Pazuengos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A.D.C. Valadouro

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 27 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marcelo Hermosa marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 163 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 81 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ignacio Acedo.
  • 138 Minuto 96 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jorge Ventosa va anar directament als peus de Ignacio Acedo que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Valadouro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Pablo Turpín va quedar-se sol davant el porter Mariano Ubríaco, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Terry van Asten es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Valadouro va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Amador Henche es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.