Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estevostein (1460531) - Los Paquito Pastel Fc (1582749) » 376835852: T36/R2

Copa 376835852 Información oficial sobre el partido 376835852 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Estevostein Alineación oficial del equipo 'Estevostein' en el partido 5 - 6 madalenos Alineación oficial del equipo 'madalenos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estevostein Alineación oficial del equipo 'Estevostein' en el partido 2 - 0 madalenos Alineación oficial del equipo 'madalenos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estevostein

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Estevostein van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Osvaldo Xerboles va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Estevostein va posar-se per davant 2 - 1 al minut 25, quan Bolesław Chełmicki va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Estevostein. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Thilo Bouvrot xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Erwin Gawdzik va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Osvaldo Xerboles va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Alberte Crestelo de Estevostein la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Alberte Crestelo es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Yariv Glick de Estevostein va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carlos Alberte Crestelo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Estevostein va fer una substitució al minut 26. Bolesław Chełmicki va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adolfo Catuna.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Estevostein es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Osvaldo Xerboles no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pedro Irisarri al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Estevostein, Pedro Irisarri, col·locà la pilota just a les mans d'en Krystian Śnieżko. El marcador: 3 - 3.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Danilo Gavarrón de Estevostein va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Diego Hernández Mérida de Estevostein anava molt fort i col·locat però Krystian Śnieżko no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Carl Henrik Tandrup xutant per a Estevostein va fer anar la pilota just on la volia, però Krystian Śnieżko, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Thilo Bouvrot de Estevostein, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Krystian Śnieżko en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.

madalenos

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Quan passaven 15 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del madalenos. En Pavel Vorobiev va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tanguy Leblanc de madalenos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Als 85 minuts de partit, Pavel Vorobiev de madalenos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): madalenos van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Tanguy Leblanc no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 108 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el madalenos sortien al contraatac. La falta llançada per Pavel Vorobiev va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tanguy Leblanc de madalenos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erwin Gawdzik de madalenos es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 101 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Tanguy Leblanc de madalenos per doble groga al minut 101.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de madalenos, Óscar Sueiro, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Sanel Luzii anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a madalenos.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Bertil Rauff va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Krzysztof Fabia de madalenos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Pavel Vorobiev de madalenos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 6.