Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gallaecios (1416530) - Atlético de Merida (1455267) » 376834678: T36/R2

Copa 376834678 Información oficial sobre el partido 376834678 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Loscientificos Alineación oficial del equipo 'Loscientificos' en el partido 1 - 3 La furia de Anubis Alineación oficial del equipo 'La furia de Anubis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Loscientificos Alineación oficial del equipo 'Loscientificos' en el partido 0 - 3 La furia de Anubis Alineación oficial del equipo 'La furia de Anubis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loscientificos

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kostas Tanalias de Loscientificos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Jonathan Brun va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Loscientificos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Loscientificos van sortir al contraatac amb encert al minut 56, però Jonathan Brun no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Ettore Fallea de Loscientificos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 62 de partit, quan un jugador de Loscientificos, en Jonathan Brun, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 54 (Evento clima: sol, OK técnico): Dário Marques semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

La furia de Anubis

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adam Mikšátko el va rematar Jedei Guitián amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Adam Mikšátko de Anubis va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 27.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Adam Mikšátko va augmentar l'avantatge de Anubis a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Anubis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Juan Antonio Lanhoso va quedar-se sol davant el porter Vedran Nenadić, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Noel Interiana va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Noel Interiana, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Vedran Nenadić va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Venancio Carragal, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.