Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaka F.C. (1416308) - Sant Narcis (799452) » 376834467: T36/R2

Copa 376834467 Información oficial sobre el partido 376834467 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Metralla F.C Alineación oficial del equipo 'Metralla F.C' en el partido 3 - 2 Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metralla F.C Alineación oficial del equipo 'Metralla F.C' en el partido 1 - 0 Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metralla F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Rait Toompere va donar a Metralla un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els jugadors del Metralla amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 76, deixant Alberto Llorens en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): Metralla s'avançava al marcador al minut 111, després d'un rebot que va caçar en Tomás Arizmendi per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Metralla va estar a punt de posar-se per davant al minut 104 però Rait Toompere va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rait Toompere de Metralla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Lluís Torramorell no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Isidro Sille tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Sant Narcis

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Narcis. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Isaac Tió xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): El porter de Narcis va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco Ruiz de Alarcón va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Gilberto Osorio Chacón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Julien Lampin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Itamar Ben-Harush va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 105 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Narcis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Orazio Caucci va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Paco Ruiz de Alarcón de Narcis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paco Ruiz de Alarcón es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 99 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gilberto Osorio Chacón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Adrián Sala.