Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

castrillo de murcia (1593966) - FC Johanner (773117) » 376833164: T36/R2

Copa 376833164 Información oficial sobre el partido 376833164 en Hattrick

29.02.2012 12:15:00
Copa: Temporada 36 / Ronda 2

Los MI ALMAAA C.F Alineación oficial del equipo 'Los MI ALMAAA C.F' en el partido 3 - 5 Pipoalicante CF Alineación oficial del equipo 'Pipoalicante CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Los MI ALMAAA C.F Alineación oficial del equipo 'Los MI ALMAAA C.F' en el partido 2 - 6 Pipoalicante CF Alineación oficial del equipo 'Pipoalicante CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,7 % 0,6 % 89,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los MI ALMAAA C.F

Goles Goles

  • 102 Minuto 33 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 33 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Pakhom Lukashonak, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el ALMAAA a l'empat.
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de ALMAAA van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Paul Breibert en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El ALMAAA no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Gotthard Nolting es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Erik ''Frotan'' Ström va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Paul Breibert, però aquest no va encertar a marcar.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nazir Ashraf va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gotthard Nolting no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Imrich Kosatka de ALMAAA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pakhom Lukashonak de ALMAAA es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Pakhom Lukashonak. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Pipoalicante CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antoni Carasa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de Roberto Reine des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bakuri Saralidze, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Diego Yáñez va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Roberto Reine la va rematar Ramón Oriol amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pipoalicante el 3 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ramón Oriol de Pipoalicante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nazir Ashraf.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Després de 24 minuts jugats, Mani Nazari es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Ezequiel Lopez Murphy.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Bakuri Saralidze se sentia fresc com una rosa.