Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arenales del sol (493444) - F.C. Saheices del Payuelo (1367407) » 367924753: T36/J5/X

Liga 367924753 Información oficial sobre el partido 367924753 en Hattrick

24.03.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 5 / X.3881 (182448)

arenales del sol Alineación oficial del equipo 'arenales del sol' en el partido 3 - 1 F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido
César Porca (37') 1 - 0
Salva Causanillas (42') 2 - 0
Enrique Sisterón (48') 3 - 0
3 - 1 Julio Andreu (54')
arenales del sol Alineación oficial del equipo 'arenales del sol' en el partido 3 - 1 F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arenales del sol Alineación oficial del equipo 'arenales del sol' en el partido 1 - 2 F.C. Saheices del Payuelo Alineación oficial del equipo 'F.C. Saheices del Payuelo' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,0 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arenales del sol

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En César Porca va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del arenales van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Salva Causanillas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Enrique Sisterón de arenales va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 邓 (Deng) 利财 (Licai) va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Enrique Sisterón de arenales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): arenales va fer una substitució al minut 32. Manel Escornallón va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rodrigo Barrio.

F.C. Saheices del Payuelo

Goles Goles

  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors de Saheices no defallien en cap moment. Producte d'això, en Julio Andreu va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Julio Andreu va estar a punt de posar per davant a Saheices amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mihai-Radu Bendriş va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Quique Estaún va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Toni Casanova ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Miquel Segarra de Saheices va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Mauro Medrano Ruiz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.