Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Ligonde (1369800) - R.C.D Deifontes (1435074) » 367922349: T36/J6/X

Liga 367922349 Información oficial sobre el partido 367922349 en Hattrick

31.03.2012 14:25:00
Liga: Temporada 36 / Jornada 6 / X.3838 (182405)

Athletic Ligonde Alineación oficial del equipo 'Athletic Ligonde' en el partido 2 - 2 R.C.D Deifontes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Deifontes' en el partido
0 - 1 Ovidiu Boloş (32')
Maurici Camps (58') 1 - 1
1 - 2 Jaume Cremades (77')
Eduardo Canielles (87') 2 - 2
Athletic Ligonde Alineación oficial del equipo 'Athletic Ligonde' en el partido 2 - 2 R.C.D Deifontes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Deifontes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Ligonde Alineación oficial del equipo 'Athletic Ligonde' en el partido 2 - 2 R.C.D Deifontes Alineación oficial del equipo 'R.C.D Deifontes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Ligonde

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 del partit, el jugador Maurici Camps de Athletic va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Eduardo Canielles va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Athletic empatava el partit, 2 a 2, al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vicenç Mayola va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José González Grado no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Torró estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Jorge Trespuentes de Athletic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

R.C.D Deifontes

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deifontes. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ovidiu Boloş xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 105 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 77, Diego Javier Botero va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jaume Cremades que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deifontes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Valdivieso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Diego Javier Botero va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Santiago Valdivieso, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del Deifontes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Erramel Jauregi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Real Gómez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 87 (Tirita): Al minut 87, Diego Javier Botero de Deifontes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.